Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Historiske aviser til 4 mio. borgere
For biblioteker
Navigation
 

Historiske aviser til 4 mio. borgere

Udgivet 11. januar 2018

I det nye år er Mediestream Folkebibliotek et tilbud til 4,2 mio. borgere ved 70 folkebiblioteker. Det er en stigning i forhold til den flotte tilslutning, som tjenesten havde i indkøringsperioden september til december 2017. Det er samtidigt godt nyt for alle slægtsforskere, historieinteresserede og andre med interesse for den nyere danmarkshistorie, som den fortælles i danske aviser.
Se listen over tilmeldte biblioteker >>
(se nederst på siden)

Digitaliserede historiske danske aviser
Med Mediestream får dit biblioteks brugere adgang til 6,5 mio. digitaliserede danske avissider fra perioden 1919 til 2001. I øjeblikket fordelt på 67 avistitler fra hele landet. Aviserne er tilgængelige på biblioteket, men kan frit kopieres fysisk eller digitalt (til personlig brug).
Læs mere om tjenesten >>

Ny sæson med Mediestream
Tjenesten startede ud i september 2017 med et indhold på ca. 4,5 mio. avissider. Siden er indholdet vokset støt til nu 6,5. I startfasen talte tjenesten 45 avistitler, hvilket nu er steget til 67. Der er med andre ord flere digitaliserede avissider til flere borgere i 2018.

Statistik på vej
Der har været en del forespørgsler på statistik over aktiviteten i 2017. Vi forventer at kunne levere et fyldigt talmateriale og medfølgende forklaringer i løbet af den kommende uge. Tallene dækker både det samlede forbrug på landsplan og opgørelser over hvert enkelt biblioteks aktivitet.

Synliggørelse
Vi har produceret webbannere til dit biblioteks hjemmeside. Illustrationerne er tilpasset alle formater som forekommer i DDB CMS. Flere af disse formater er i bredformat (16:9), som også passer til de fleste storskærme. Hvis du vil reklamere for Mediestream på dit biblioteks Facebook, har vi også et sæt illustrationer i det optimale format.
Hent det hele her >>

Mediestream Folkebibliotek dækker 4,2 mio. borgere, hvilket svarer til 72 % af befolkningen.

Kontakt
Har du spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte os på ForBiblioteker@kb.dk - 89462114