Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Husk at tilmelde dig BiblioteksCenter for Integration temakonference!
For biblioteker
Navigation
 

Husk at tilmelde dig BiblioteksCenter for Integration temakonference!

Udgivet 20. august 2014


Det har vist sig, at der er stor interesse for biblioteksbesøget den 23. oktober til Malmø Stadsbibliotek og Garaget. Da der er et begrænset antal pladser, så fordeles de efter først-til-mølle princippet, så tilmeld dig hurtigt, hvis du vil med til Malmø.

Årets tema er ”Nye brugere, nye muligheder – biblioteksbetjening af sproglige minoriteter”. Det bliver den 22. oktober bl.a. muligt at få inspiration af Hassan Preisler, der med udgangspunkt i sin meget roste bog ”Brun mands byrde” stiller skarpt på integrationsindustrien. Jens Frimann Hansen fra Helsingør Teater vil fortælle om egne samarbejdserfaringer, der kan give indspark til den fremtidige biblioteksbetjening.

Torsdag den 23. oktober bliver der rig mulighed for at få inspiration til udviklingen på dit bibliotek. Der er foruden Malmø bl.a. også mulighed for at besøge det nye bibliotek på Rentemestervej og Det Kongelige Bibliotek.


Tilmelding

Det er både muligt at tilmelde sig den samlede konferencepakke eller de enkelte arrangementer. Der er deadline for tilmelding 18. september.
Læs mere om konferencens program og biblioteksturene, og tilmeld dig på vores konferencesite som løbende opdateres.
På gensyn i oktober til et par spændende og inspirerende dage.