Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Husk at tilmelde dit bibliotek til Expat Dinner!
For biblioteker
Navigation
 

Husk at tilmelde dit bibliotek til Expat Dinner!

Udgivet 8. oktober 2012

Af Vibeke Nielsen

Den 6. december afholdes den næste Expat Dinner, så husk at tilmelde dit bibliotek inden den 6. november. Temaet for Expat Dinners denne gang er julen. Hvordan fejres julen i Danmark? Hvilke juletraditioner har expats? Bibliotekerne har denne gang mulighed for at afholde en utraditionel international julefrokost, hvor deltagerne medbringer en national juleret til buffeten.

Som vært for Expat Dinners har biblioteket en enestående chance for at sætte spot på nogle af de mange tilbud og services biblioteket tilbyder, som kunne være relevante for expats. Det er dog helt op til hvert enkelt bibliotek at bestemme aftenens program.

Hvad kræver det at afholde Expat dinner?

Det eneste I behøver at gøre er at sætte et kryds i kalenderen, afsætte lokale og personale og stå for den lokale markedsføring ved brug af jeres sædvanlige kanaler. I vil modtage tekster til pressemeddelelser og skabeloner til flyers og plakater. BiblioteksCenter for Integration vil hjælpe med at kontakte internationale skoler og virksomheder.

Denne gang vil der udelukkende være tilmelding til arrangementet på biblioteket. Erfaringerne fra de tidligere afholdte Expat Dinners viser, at hovedparten af tilmeldingerne sker lokalt på biblioteket, og så bliver det lettere at følge med i antallet af tilmeldinger.

Tilmelding af biblioteket

Gå ind på tilmeldingen. Derfra kan du tilmelde dit bibliotek online. Deadline for tilmeldingen er den 6. november 2012. Ønskes yderligere oplysninger om arrangementet, så send en mail til projektleder Vibeke Nielsen vin@statsbiblioteket.dk eller ring på 4473 4632.