Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Hvordan går det så - apriltal:
For biblioteker
Navigation
 

Hvordan går det så - apriltal:

6. maj 2009

statistik_banner

April måned med ny-netmusik
Vi kan nu offentliggøre de officielle apriltal for netmusik.dk. De er ganske imponerende og viser en fordobling af downlån i den første måned med den nye platform og forretningsmodel. Det er i den forbindelse værd at understrege, at april har fungeret som beta-periode, altså uden markedsføring.

Individuelle bibliotekers downlån
Mange biblioteksmedarbejdere venter spændt på downlånstallene for netop deres bibliotek. Vi har derfor udarbejdet en liste over hvert enkelt bibliotek (væsen) samt downlånstallet for april 2009. Den liste kan du se hér.

Skæg med tal
Til de, som vil have flere fakta, tilbyder vi en sand legeplads for statistik om netmusik.dk. Vi har opsat en "Google-analytics-konto", som måler på en bunke parametre for websitet. Her kan du bl.a. se besøgstal, sidevisninger, individuelle besøg, geografisk fordeling og meget meget mere.

Besøg netmusik.dk på Google analytics
Vi har lavet en åben konto med adgang for alle, som er udstyret med de rette adgangskoder. Her kan alle frit aflæse data for netmusik.dk.

Adgangskoderne er:

email: support@netmusik.dk
adgangskode: netmusikstatistik

Besøg netmusik.dk på Google analytics

Bemærk:
Principielt supporterer netmusikken ikke på indholdet i Google analytics. Hensigten er at stille en datamængde til rådighed, som du kan udforske individuelt. Til din hjælp tilbyder Google analytics en mængde indbyggede forklaringer og hjælpefunktioner i sitet.

God fornøjelse!