Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / BiblioteksCenter for Integrations materialekøb 2008
For biblioteker
Navigation
 

BiblioteksCenter for Integrations materialekøb 2008

26. februar 2008

Af Eva Fahnøe Buch

BiblioteksCenter for Integration er allerede godt i gang med årets indkøb af materialer. Herunder følger en oversigt over hvornår det forventes

I 2008 køber BiblioteksCenter for Integration ind på følgende sprog:

Niveau 1Niveau 2
 Arabisk - Januar Afghansk (dari, pashto) - Marts
 Bosnisk - April Polsk - afventer
 Persisk - Marts Russisk - sommer
 Tyrkisk - Marts Somali - forår
 Urdu - Februar Tamil - Marts

Næsten alle arabiske materialer blev købt i Cairo i slutningen af januar måned, og nu afventer vi – og rykker for – leveringen af dem. I februar har vi arbejdet med materialevalg på hindi/urdu/panjabi og afgivet bestilling – da vi har et eksemplar af næsten alle de valgte titler, er katalogiseringen allerede gået i gang.

I næste måned (marts) tager tamil-konsulenten bl.a af sted til Singapore, og bestilling af afghansk, persisk og tyrkisk afsendes.

I april er der bogmesse i Sarajevo, hvor vores bosniske konsulent deltager. Hvad angår somali er musikken bestilt, og vi er ved at undersøge, hvad vi kan skaffe af bogtitler. På russisk har vi lige omkring årsskiftet indkøbt massivt, så årets indkøb udskydes til sommer.

Polsk er det sprog vi vil prøve at satse ekstra på i år og vi arbejder derfor i øjeblikket med muligheden for at finde nye indkøbskanaler og samarbejdspartnere.

Spørgsmål, kommentarer og input til indkøb kan sendes til efb@statsbiblioteket.dk.