Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Invitation til dialogmøde: Kommunikation i integrationsarbejdet – Kender du (stereo)typen?
For biblioteker
Navigation
 

Invitation til dialogmøde: Kommunikation i integrationsarbejdet – Kender du (stereo)typen?

10. november 2010

Af Elisabeth Moltke

Dialogmøde København 2009

BiblioteksCenter for Integration inviterer til dialogmøder mandag den 17. januar 2011 i København og onsdag den 19. januar i Århus.

Hvad er integration på biblioteket, og hvordan bliver vi bedre til at kommunikere med brugerne? Svaret ligger i høj grad i vores måde at afkode af målgruppen og dens behov.

BiblioteksCenter for Integrations dialogmøder stiller i januar skarpt på bedre kommunikation med brugerne. Vi har derfor inviteret analysebureauet Als Research til at udfordre os på spørgsmål som

  • Hvad er integrationsarbejde (på biblioteket) anno 2011?
  • Kommer vi nogen gange ubevidst til at skære alle over én karm, og hvordan bliver vi bedre til at se differentieret på målgruppen?
  • Hvad synes ’de’ om ’os’?

Formålet med dagen er at inspirere til nye tilgange til hvad integrationsarbejde på biblioteket er, og at give deltagerne nogle konkrete værktøjer i hånden til at arbejde med en ny gruppe brugere på biblioteket. 

Als Research har stor faglig ekspertise inden for evaluering og coaching af integrationsprojekter, kommunikation og målgruppeundersøgelser. Als Research vil introducere én af de nye målgrupper for integrationsindsatsen – newcomers. Hvad synes de om os danskere og hvilke udfordringer og barrierer oplever de i deres hverdag? Derudover vil Als udfordre vores tilgang til, hvordan vi intuitivt afkoder forskellige brugergrupper.

Der vil være mulighed for rundvisning på hhv. BiblioteksCenter for Integration og Statsbiblioteket i forlængelse af mødet.

Program for dagene

10.00-10.10 Velkomst og introduktion
10.10-10.30 BiblioteksCenter for Integration - Her og nu
v/ Vibeke Nielsen
10.30- 10.50 Projekt Newcomers
v/ Elisabeth Moltke
10.50- 11.00 Pause
11.00-12.30 Kommunikation og nye målgrupper i integrationsarbejdet
v/Als Research
12.30- 13.30 Frokost
13.30- 14.30 Kommunikationen og afkodning af målgrupper på biblioteket – Kender du (stereo)typen? 
v/ Als Research
14.30- 15.00 Diskussion, opsamling og afrunding - ledsaget af kaffe/te og kage
15.00- 15.30 Mulighed for rundvisning i hhv. Århus og København

Praktiske oplysninger