Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Invitation til seminar om Integrationsministeriets puljer
For biblioteker
Navigation
 

Invitation til seminar om Integrationsministeriets puljer

Udgivet 19. marts 2009

Drømmer du om at være med til at fremme ligebehandling, demokrati og medborgerskab i Danmark?

Så er du hermed inviteret til "Integration i folkebibliotekerne "– seminar om Integrationsministeriets tilskudsmuligheder samt inspiration til gode projekter.

  • Tirsdag den 26. maj 2009, kl. 10.00 – 13.45 i Statsbiblioteket i Århus med mulighed for besøg i Gellerup Bibliotek og Community Center 13.45 – 15.30.
  • Torsdag den 28. maj 2009, kl. 10.00 – 13.45 i Integrationsministeriet i København med mulighed for besøg i Solvang Centerets Bibliotek 13.45 – 15.30.

Målgruppen er udviklingschefer og fagmedarbejdere i folkebiblioteker.

Om formiddagen vil chefkonsulent Ulrik Sørensen fra Integrationsministeriet præsentere relevante puljer og give gode råd om hvordan man får succes med en ansøgning.

Seminaret er gratis, idet Integrationsministeriet, Bibliotek og Medier og faggruppen BITA betaler omkostningerne. Der serveres kaffe, te og frokost.

Læs hele invitationen.

Tilmeld dig et af seminarerne senest 11. maj 2009 på:

Århus: www.statsbiblioteket.dk/sbci/seminar-aarhus
København: www.statsbiblioteket.dk/sbci/seminar-kobenhavn

Følgegruppen følger integrationsindsatsen

Seminaret er arrangeret af Følgegruppen for Implementering af Samarbejdsaftalen mellem Kulturministeriet og Integrationsministeriet om bibliotekernes Integrationsindsats.

Følgegruppen består af repræsentanter for KL, Integrationsministeriet, Styrelsen for Bibliotek og Medier, Statsbiblioteket, Biblioteksskolen, Århus Kommunes Biblioteker, Odense Centralbibliotek, Københavns Biblioteker, Faggruppen BITA og Bibliotekschefforeningen.