Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Johnny Cash for begyndere
For biblioteker
Navigation
 

Johnny Cash for begyndere

Udgivet 10.oktober 2013

Af Niels Mark, ansvarshavende redaktør, Bibzoom

I 2013 er det 10 år siden Johnny Cash ”the man in black” døde. I en alder af 71 år. Han var en særdeles produktiv herre med en karriere der strakte sig fra midten af 1950’erne og helt frem til hans død i september 2003. Cash anses som en af de mest betydningsfulde kunstnere indenfor populærmusikken i det 20. århundrede. Stilmæssigt bevægede han sig i de genrer, der udsprang i de amerikanske Sydstater – country & western, gospel, rockabilly og blev med tiden også defineret som folk, outlaw og americana.

Bibzoom tegner et portræt af Johnny Cash og guider dig til de spændende albums.

Promovering af guide til Johnny Cash
Vi håber at I vil bruge guiden til at præsentere lånerne for Johnny Cash. I løbet af to uger vil Bibzoom bibliotekerne modtage trykte hæfter af guiden, som vi håber I vil udstille sammen med relevante CD'er og bøger.

I første omgang kan I her benytte jer af nedenstående links til at promovere guiden digitalt på hjemmeside, storskærme, Facebook m.m.

  • Direkte link til Johnny Cash guide
  • Embedded link til hjemmesider m.m.:
    <div data-configid="3043653/5169703" style="width: 525px; height: 525px;" class="issuuembed"></div><script type="text/javascript" src="//e.issuu.com/embed.js" async="true"></script>