Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Kassationsklient i luften - igen
For biblioteker
Navigation
 

Kassationsklient i luften - igen

Efter en pause i forbindelse med implementeringen i bibliotekernes system, Cicero, er Det Kgl. Biblioteks elektroniske kassationsværktøj (E-Depot) nu i luften igen. Denne gang som en del af Cicero.

For at E-depot skal fungere som en integreret del af dit biblioteks kassationsarbejde, er det nødvendigt, at du eller dit biblioteks systemansvarlige aktiverer E-Depot i Cicero for dit bibliotek. Funktionen er i udgangspunktet inaktiv, da både folke- og skolebiblioteker benytter Cicero, og E-depot er en målrettet dedikeret service til folkebibliotekerne.

Du, eller dit biblioteks systemansvarlige, skal derfor gennem serveropsætning aktivt aktivere E-depot i Cicero jf. nedenstående beskrivelse fra Systematics info for release 1.8.1

F2/F3: Ved kassation af sidste eksemplar (af monografier) vil det nu være muligt at sende dette til Det Kgl. Bibliotek, hvis dette ønsker at modtage materialet. I de tilfælde vil der i forbindelse med kassationen vises en dialogboks, hvor der skal tages stilling til, om biblioteket ønsker at sende materialet til Det Kgl. Bibliotek (afhængig af materialets stand). Hvis dette er tilfældet, udskrives tilhørende køreseddel (mærket e-depot). Vær opmærksom på, at der er en tilhørende opsætning i F7 -> Serveropsætning.

KONTAKT VEDRØRENDE E-DEPOT

Tilmelding og spørgsmål vedr. systemet kan rettes til

edepot@kb.dk
Tlf.: 8946 2018