Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Kom og vær med til Newcomer Pitstop
For biblioteker
Navigation
 

Kom og vær med til Newcomer Pitstop

Udgivet 1. februar 2012Af Vibeke Nielsen

Torsdag den 15. marts byder Projekt Newcomers bibliotekerne velkommen til Newcomers Pitstop for alle interesserede i Odense på Radisson Blu H.C. Andersen Hotel. Det er ganske GRATIS at deltage, men der er et begrænset deltagerantal, så deltagelse i Pitstoppet fordeles efter princippet først til møllen. Så sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig i god tid.

Programmet

Det bliver en spændende dag med masser af input og inspiration til deltagerne. Der bliver oplæg fra blandt andet samarbejdspartnere, forskere og en newcomer.

Indtil frokosten er evaluering af Projekt Newcomer på programmet, hvor der er fokus på erfaringer, videndeling, samarbejdspartnere, produkter og resultater.

Efter frokost er der fokus på det fremadrettede arbejde ude på folkebibliotekerne. Hvordan kan bibliotekerne nå ud til målgruppen og fortælle om deres fantastiske services? Hvordan og hvem skal bibliotekerne samarbejde med? Hvordan sikres udvikling af de eksisterende services, så de bliver endnu mere relevante for newcomers?

Dagen sluttes af med et oplæg af Jan Rose Skaksen fra CBS, der i 2011 var forfatter på rapporten ’Højt uddannede indvandreres bidrag til det danske samfund’.

Se programmet

Tilmelding

Det er som sagt gratis at deltage, og deadline for tilmelding er torsdag den 1. marts.

Sted: Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense
Tid: Torsdag den 15. marts kl. 9.30-15.45
Pris: GRATIS

Gå til tilmelding

Arrangører

Pitstoppet arrangeres af Projekt Newcomers projektgruppe bestående af ansatte på Statsbiblioteket og Greve Bibliotek, og dagen er finansieret med støtte fra Center for Bibliotek og Mediers udviklingspulje.