Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Landsdækkende! også i 2010
For biblioteker
Navigation
 

Landsdækkende! også i 2010

Udgivet 23. december 2009

nyhedsillustration_landsdaekkende_2010

af Jens Hjørne

netmusik.dk kan med stor glæde melde at servicen også i det kommende år kan leveres til alle landets borgere. Alle landets folkebiblioteker bakker op.Sådan så det ikke ud ved den afsluttende tilmelding i sidste uge, men det gør det altså i dag. Tak for det!

Landsdækkende - igen!
Også i 2010 vil alle 97 folkebiblioteksvæsener samt Det Grønlandske Landsbibliotek og Statsbiblioteket tilbyde netmusik til borgerne. Det er intet mindre end fantastisk at bibliotekerne endnu engang, og prisstigninger til trods, vælger at bakke aktivt op omkring et samlet bibliotekstilbud med digitalt musikudlån.

Klædt på til 2010
Det er således et samlet væsen som kan gå et udviklingsmættet år i møde. Målet er overordnet en fordobling af download - igen!, samt at præsentere en ny og yderligere synliggørelse af netmusik.dk (bl.a. via Pallesgavebod.dk, Bibliotek.dk, DSB, Mediejukebox). Musikbibliotek.dk vil levere formidlende stof, og så er der streaming og lydbøger i sigte.

Uden undtagelse
I sidste uge skrev vi: "med ganske få undtagelser har alle danske folkebiblioteker nytegnet deres abonnement". Det er ikke tit at man med glæde ser sine ord blive gjort til skamme, men det er tilfældet nu. Ordene bliver i stedet; "uden undtagelse har alle danske folkebiblioteker nytegnet deres abonnement". De seneste dage har vi med glæde modtaget de sidste tilmeldinger. Tak for det!

Tak for et fantastisk 2009 - på gensyn i et endnu mere fantastisk 2010.