Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Lektier Online inviteret med Uddannelses- og Forskningsministeren til Seoul
For biblioteker
Navigation
 

Lektier Online inviteret med Uddannelses- og Forskningsministeren til Seoul

Udgivet 16. januar 2015

af Flemming Munch, områdedirektør, Statsbiblioteket

Som led i regeringens innovationsstrategi åbnede Danmark i 2013 et innovationscenter på ambassaden i Seoul. Denne satsning supplerer og udvider regeringens målsætning om at styrke Danmarks samarbejde med de nye vækstmarkeder, og ligger i naturlig forlængelse af ambassadens eksisterende indsatser.

Med det formål at styrke og udbygge de dansk-koreansk relationer inden for innovation, forskning og videregående uddannelse, besøger ministeren Sydkorea fra den 19. til 21. januar 2015. Besøget har temaet ”E-Learning in Korea” og ministeren har i den forbindelse inviteret Lektier Online med, og bedt LO holde et indlæg om vores tilgang og erfaringer på området.

Besøget gennemføres i samarbejde med den danske ambassade og Innovationscentret

Der deltager både universiteter og virksomheder i delegationen, og på virksomhedssiden er der særligt fokus på virksomheder inden for lyd, IKT, e-learning og design.

På Lektier Online er vi glade for at være inviteret med, og vil indenfor de næste par udgivelser af For Biblioteker orientere om vores oplevelser derude.