Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Lyn- og mixdepoter i 2011
For biblioteker
Navigation
 

Lyn- og mixdepoter i 2011

29. november 2010

Af Eva Fahnøe Buch

Abonnementsordningen for 2011 omfatter to depottyper. Biblioteket har hvert depot i seks måneder, hvorefter det returneres. Depotet erstattes derefter automatisk af et nyt depot, således at biblioteket altid har en aktuel samling.

  • Lyn-depoter på ca. 50 eksemplarer
    Indeholder helt nyt materiale på de fem mest efterspurgte sprog: arabisk, bosnisk/kroatisk/serbisk, persisk, tyrkisk, urdu. Materialerne omfatter bøger, musik og film til både børn og voksne. Et abonnement på lyndepoter omfatter to leverancer af nyindkøbt materiale pr. sprog pr. år.
  • Bestil lyn-depot
  •  Mixdepoter på ca. 80 eksemplarer
    Indeholder materialer på de femten fokussprog. Materialerne er max. fem år gamle og omfatter bøger, musik og film til både børn og voksne. Der kan som udgangspunkt bestilles alle de mixdepoter, man har behov for.
  • Bestil mix-depot

For abonnementskunderne i 2011

Vi fortsætter med konceptet, så det enkelte bibliotek kun behøver at gøre noget, hvis man vil ændre leverancerne for 2011 i forhold til 2010. Der er udsendt opdaterede leveranceark for 2011 og eventuelle ændringer kan meddeles indtil den 6. december 2010.

Sådan bliver du ny abonnementskunde

Ønsker I at blive tilmeldt abonnementsordningen for 2011, skal I være opmærksomme på, at nye lyndepoter kun kan bestilles i en relativ kort periode frem til 6. december 2010. Det skyldes, at materialerne til lyndepoterne er helt nye og derfor skal indarbejdes i BiblioteksCenter for Integrations indkøbsbudget inden den 1. januar 2011.

Mixdepoter kan principielt bestilles hen over året, men det optimale udbytte for 2011 opnås ved bestilling inden den 6. december 2010.
Hvis biblioteket vil oprettes som ny abonnementskunde eller i øvrigt har kommentarer omkring depoterne, kontaktes BiblioteksCenter for Integration pr. mail, sbci@statsbiblioteket.dk, telefon 44734604 eller benyt bestillingsblanketten på vores hjemmeside www.statsbiblioteket.dk/sbci