Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Markant styrket samarbejde
For biblioteker
Navigation
 

Markant styrket samarbejde

Udgivet 20. december 2011

Af Aynur Kekec


Dekan Allan Flyvbjerg forestod åbningen af Statsbibliotekets nye, flotte og visionære studiefaciliteter

Allan Flyvbjerg, der er dekan på Sundhedsvidenskab og samtidig har det tværgående ansvar for AUs videnudveksling og dermed for biblioteksområdet, holdt den formelle åbningstale. Allan Flyvbjerg sagde i den anledning tillykke med indvielsen af Statsbibliotekets nye, flotte og visionære studiefaciliteter, der blandt andet omfatter en ny lounge og relaxzone.

Allan Flyvbjerg bemærkede samtidigt, at han var glad for, at Statsbiblioteket har medvirket positivt i den udviklingsproces som AUL lige nu er midt i – en proces, der på mange områder ventes at føre til et markant styrket samarbejde mellem biblioteksområdet ved Aarhus Universitet og Statsbiblioteket.

De nye studiefaciliteter udspringer blandt andet af omfattende analyser af trends, tendenser og brugerpræferencer, der alle entydigt har peget på en markant efterspørgsel efter et moderniseret attraktivt studierum. Det blev til hele 500 studiepladser inkl. forhallen m.v., frit valg mellem stillezoner, åbne zoner, relaxzoner og individuelle gruppezoner. Næste step bliver muligvis en kaffebar.