Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Markedsføring forberedes
For biblioteker
Navigation
 

Markedsføring forberedes

Udgivet 12. august 2010

nyhedsillustration_markedsføring2010

af Jens Hjørne

BibZoom.dk slår alle rekorder i sin betaudgave. Imens downloads, streams og besøg stiger, er forberedelserne til en aktiv markedsføring i fuld gang. Design og produktion af bibliotekernes pr-materialer har ikke holdt sommerferie, så vi forventer at levere materialer i oktober.

Splinternyt look
Allerede inden sommerferien har BibZoom.dk påbegyndt opgaven med at skabe en ny grafisk ramme for servicen BibZoom.dk. I forhold til Musikbibliotek.dk og netmusik.dk er der tale om et nyt og mere favnende produkt. Det gælder om at skabe en grafisk og udtryksmæssig ramme, som rummer det hele og er fremtidstidssikret. Det har vi hyret et professionelt og anerkendt bureau til at hjælpe os med, og de første resultater ventes til september.

Dit biblioteks markedsføring af BibZoom.dk
I første omgang målretter vi indsatsen mod dit biblioteks mulighed for at synliggøre servicen. Vi producerer bogmærker, foldere, plakater, slides til storskærme m.m. til de fysiske rammer. Naturligvis får du også bannere til bibliotekets website i forskellige udtryk, formater og størrelser.

Du behøver ikke at bestille
Vi har tidligere modtaget bestillinger på materialerne, men nu sender vi standardpakkerne straks - med mulighed for efterbestilling af supplerende oplag. Det sparer tid, og er meget enklere for dig og dit bibliotek.

Pressen
Selv uden aktiv markedsføring har vi haft stor opmærksomhed fra et bredt udvalg af de trykte og netbårne medier. Det skal gerne fortsætte, så forventeligt tilbyder BibZoom.dk også præfabrikerede pressekits, så du kan formidle servicen i dine lokale medier.

Du kan forvente materialerne til september/oktober.

Presseklip
Imens du venter kan du vælge at tage et kig på et udvalg af artikler fra pressen i BibZoom.dk's presseklip