Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Mød BiblioteksCenter for Integration til Københavns Internationale dage
For biblioteker
Navigation
 

Mød BiblioteksCenter for Integration til Københavns Internationale dage

Udgivet 31. august

Af Maja Munch Nielsen

Internationale dage

Lørdag den 3. og søndag den 4. september 2011 afholdes den årligt tilbagevendende begivenhed: Internationale Dage i København. I år er BiblioteksCenter for Integration med til byfesten.

Den Internationale Dag har fået vokseværk og er nu blevet udvidet til to hele dage. Der er omkring 85 stande med repræsentanter fra diverse frivillige foreninger. Det vil også være muligt at smage en masse eksotisk mad fra 29 restauranter og der er to scener med forskellige musikalske indslag. Blandt de optrædende finder man bl.a. Julie Maria, Ayoe Angelica, Xander og Pharfar.

Internationale Dage finder sted i Rantzausgade på Nørrebro. Sidste år deltog omkring 30.000 mennesker i byfesten, så SBCI ser frem til at møde en masse glade københavnere og udbrede budskabet om vores mange gode services og projekter. Kommer man forbi vores bod vil man ud over information omkring vores services, kunne deltage i forskellige sjove konkurrencer. Har man godt styr på musiktilbuddene på BibZoom.dk World, kan man bl.a. deltage i vores World Quiz, hvor vinderen løber af sted med to biografbilletter.

Vi glæder os til to dages folkefest og håber, at du har lyst til at kigge forbi vores bod. Du finder os i bod nr. 56.