Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Møder i netværk for lånesamarbejde foråret 2013
For biblioteker
Navigation
 

Møder i netværk for lånesamarbejde foråret 2013

Udgivet 26. februar 2013

Af Else Refstrup, sektionsleder

Statsbibliotekets netværk for medarbejdere i lånesamarbejdet kører nu på sit 5. år. Formålet er at sikre best practise, inspiration, sparring og samarbejde mellem de deltagende biblioteker.

Som udgangspunkt er netværket målrettet mod medarbejdere på landets folkebiblioteker, men sidste år udvidede vi netværket til også at omfatte forsknings- og uddannelsesbiblioteker, da lånesamarbejdet i en lang årrække har kørt på tværs af bibliotekstyper. Som konsekvens heraf afholdes der både et øst og et vest møde med samme dagorden og oplægsholdere.

Netværksmødet afholdes 11. april på Statsbiblioteket i Aarhus og 18. april på Vanløse Kulturstation. Begge møder fra kl. 10 til 16. Vanen tro vil der være nyt fra både DBC, Styrelsen for Bibliotek og Medier og Statsbiblioteket.

Programmet udsendes ultimo marts, men allerede nu er det muligt at tilmelde sig på netvaerk@statsbiblioteket.dk. Hvis du har input til mødet generelt eller punktet ”Nyt fra deltagerkredsen”, så send en mail til samme adresse.

Husk vi altid har et punkt på dagsordenen, der hedder ”Fra deltagerkredsen”. Input hertil sendes til netvaerk@statsbiblioteket.dk senest 5. april.

For at tilgodese ønsket fra deltagerkredsen om, at flere medarbejdere fra samme bibliotek får mulighed for at deltage, er der, som vi nævnte på sidste møde, justeret lidt på vilkårene. Fremover vil det være muligt at tilmelde flere mod en betaling på kr. 500, kr- pr. ekstra deltager - hvert bibliotek har således stadig en gratis deltager. Ved tilmelding af mere end en person, skal EAN-nr., navn og e-mailadresse oplyses.

Vi håber, at I allerede nu vil sætte X i kalenderen. Programmet udsendes før påske til alle tilmeldte via mail.

Læs reportage fra seneste møde netværket >>

Læs om musikken i lånesamarbejdet >>

E-artikler fra populære tidsskrifter >>