Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / netmusik.dk 2010 - Status for tilmelding....
For biblioteker
Navigation
 

netmusik.dk 2010 - Status for tilmelding....

Udgivet 9. december 2009

af Jens Hjørne

nyhedsillustration_tilmeldingsstatus

Vi nærmer os deadline for tilmelding til netmusik.dk 2010. Opbakningen tegner flot og lovende. Imponerende mange biblioteker har allerede tilmeldt sig, men der mangler fortsat en "håndfuld" hvis vi skal føle os sikre på et netmusik.dk i 2010, og især hvis vi igen skal kunne bryste os af at være en landsdækkende service.
15 december gør vi status.

Flot tilslutning hidtil
I skrivende stund kan vi opgøre 84 tilmeldte folkebiblioteker (af 97). Desuden tæller netmusik.dk 2010 ydeligere tre "ikke folkebiblioteker". Det er imponerende og lovende, omend ikke nok til at vi endeligt kan afgøre at netmusik.dk 2010 bliver en realitet. Forretningsmodellen er fortsat et spørgsmål om gensidig afhængighed, men tilmeldingen hidtil giver grund til stor optimisme.

Tilmeldingen åben til og med 15. december
For at sikre kontrakttegningen med leverandører og rettighedshavere opgør vi den endelige tilmelding før årsskiftet. Det betyder at sidste dag for tilmelding er d. 15 december 2009, kl.13.00. På dette tidspunkt opregner og sikrer vi den endelige tilmeldingsstatus. Altså: HUSK 15. december 2009 som deadline

netmusik.dk har nået nye højder
Indgangen til det nye år og det kommende år for netmusik.dk tegner lovende, hvis vi betragter udviklingen. Både når vi ser samlet på de seneste tre kvartaler med ny-netmusik, og i særdeleshed med november måneds boom på over 700.000 downlån. Downloadtallet er gennemsnitligt mere end fordoblet, og målingerne af besøg og unikke brugere er i konstant stigning og udviser lovende takter.

Solidariteten i centrum... igen
Igen i år er der lagt op til en såkaldt solidarisk prismodel. De annoncerede priser står...og falder.. med om alle 97 folkebiblioteksvæsener bakker op om servicen. Den samlede udgift til netmusik.dk 2010 er fordelt ud på de 97 væsener, og de som evt. måtte falde fra, skal dækkes ind af de tilmeldte.Financieringen er et puslespil og en balanceakt.

OBS!

Er dit bibliotek endnu ikke tilmeldt, så finder du tilmeldingsformularen her

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på supportmail eller på tlf. 89462114.