Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / netmusik.dk opruster i web 2.0
For biblioteker
Navigation
 

netmusik.dk opruster i web 2.0

6. maj 2009

Der er flere muligheder for at promovere netmusik.dk i web 2.0. I kølvandet af ny-netmusik har vi tilføjet Facebook som medie og kommunikationsplatform. Både for biblioteker, brugere og support. Få en kort oversigt over netmusik.dk's 2.0'er.

Blog
netmusik.dk har blogget et par år nu, og bloggen er flittig benyttet bl.a. som et supportsted, hvor brugerne er i dialog med hinanden og supporten bag netmusik. De aktive og konstruktive brugere anvender også bloggen til at give hinanden tips og tricks og kommenterer og diskuterer ivrigt netmusik.dk´s teknik, indhold og funktionalitet.

Flere biblioteker anvender bloggens RSS-feed direkte på deres website, så nyhederne fra bloggen kommer direkte ind som en nyhedsstrøm på websitet – se bl.a. Lyngby Biblioteks netmusikside (link udløbet)

Bloggens RSS-feed - http://netmusik.wordpress.com/feed/ (link udløbet)

Vi er i supporten p.t. i fuld sving med at forny bloggens design samt opdatere indholdet, og alle kan give deres input og kommentarer på http://netmusik.wordpress.com

Nyhedsstrøm
netmusik.dk udsender nyheder til alle biblioteker via Statsbibliotekets nyhedsservice for biblioteker. Du kan modtage alle disse nyheder direkte i din mailboks via RSS-feed http://www.statsbiblioteket.dk/forbiblioteker/nyheder/nyheder-for-biblioteker/RSS. (link udløbet)

Facebook
Facebook er efterhånden meget svær at undgå i det danske mediebillede og netmusik.dk vil selvfølgelig også være med og har oprettet en side på Facebook.
Her kan alle blive ”fans” og modtage updates og nyheder om netmusik. Facebook vil blive et supplement til de nuværende nyhedsfeeds, så vi på endnu flere måder kan fortælle om netmusik.dk og måske herigennem ramme en lidt større målgruppe. Samtidig giver det dig og dit bibliotek mulighed for at bidrage med debat og formidling. Bliv fan af netmusik.dk på Facebook - http://www.facebook.com/pages/netmusik/59304887860  (link udløbet)

Wikipedia
I 2008 oprettede en glad bruger en artikel om netmusik.dk på Wikipedia. Artiklen beskriver præcist og fint servicen, hvordan man bruger den i praksis og hvem den retter sig i mod.

Der er dog rig mulighed for at udbygge artiklen med flere vinkler og informationer (måske endda vurderinger), så vi vil igen benytte lejligheden til at opfordre alle til at bidrage til artiklen. Se artiklen og bidrag gerne.