Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / netmusik.dk pressemeddelelse
For biblioteker
Navigation
 

netmusik.dk pressemeddelelse

11. juni 2009

af Jens Hjørne

pressemeddelelse_banner

Uda af Beta - Ind i drift og markedsføring
Efter mere en to velfungerende og, i ganske overvældende grad, velbenyttede måneder med den nye model for netmusik.dk har produktet demonstreret sin bæredygtighed. Det vil derfor være både forsvarligt og på tide at starte de første skridt i markedsføringen af netmusik.dk.

Lokalt og på landsplan
Det første naturlige skridt vil være at kontakte pressen på diverse platforme (trykte og digitale medier). I forbindelse med "netmusik event" torsdag d.11. juni udsender vi en pressemeddelelse til den landsdækkende presse. Meddelelsen indholder en række fremhævelser af forbedringerne i netmusik.dk på diverse fronter. Samme pressemeddelelse kan med held benyttes lokalt.

Videresend eller klippe-klistre
Vil du bruge pressemeddelelsen i din lokale markedsføring, kan du enten benytte den oprindelige model, som leveres i to versioner: én med neutrale informationer og én hvor der er gjort plads til tilføjelse af dit biblioteks navn og diverse lokale links. Du er naturligvis også velkommen til at klippe-klistre i meddelelsen. Den er af samme hensyn opbygget i blokke, så enten du eller pressen kan vælge særlige "nedslagspunkter". Blot bør hensigt og indhold forblive intakt.

Farvel til ny-netmusik
Gennem salgs- og betaperioden har vi benyttet navnet "ny-netmusik" med tilhørende logo. Vi har valgt "ny-netmusik" for tydeligt at kommunikere til bibliotekerne, at der er tale om et nyt og anderledes produkt. Nu hvor driftsfasen er indtrådt vender vi tibage til det traditionelle logo. Pressemeddelelsen er altså sidste gang, vi benytter navn og logo for ny-netmusik.