Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Netværk skifter navn og åbner for nye medlemmer
For biblioteker
Navigation
 

Netværk skifter navn og åbner for nye medlemmer

Udgivet 9. februar 2012

Af Helle Brink

Netværk for fjernlån skifter navn til Netværk for lånesamarbejde, og ved samme lejlighed åbner vi for tilgang af nye medlemmer.

Nyt navn
Som en konsekvens af de seneste møder i Netværk for fjernlån synes det relevant at udvide både betegnelsen for netværket og deltagerkredsen.
Fjernlån er for snævert et begreb til at dække over de mangeartede emner og tiltag, der drøftes i dette forum, og vi har derfor omdøbt os til Netværk for lånesamarbejde.

40 biblioteker i netværk
Netværket består af repræsentanter fra ca. 40 folkebiblioteker, der mødes to gange årligt og behandler sager og oplæg fra alle kroge af lånesamarbejdet både nationalt og internationalt. Fra miniundersøgelser om uafhentede materialer, over nye medspillere i lånesamarbejdet (University colleges mfl), til e-ressourcer. Nyt fra DBC og Kulturstyrelsen er selvfølgelig også på dagsordenen.

Plads til nye deltagere
Vi har bemærket, at flere af deltagerne går på pension i år. Derfor vil vi dels opfordre til, at I finder afløsere til Netværket og dels gøre opmærksom på, at der er plads til nye deltagere.

Næste møder finder sted på Statsbiblioteket torsdag 22.marts 2012.

Hvis du eller dit bibliotek tidligere har deltaget eller har lyst at prøve, er chancen der nu.

Bliv opdateret på aktuelle emner indenfor lånesamarbejdet, mød dine kolleger fra hele landet og bidrag gerne med forslag til drøftelser og andre ideer.