Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / 600.000 unikke besøgende skal med på ny platform
For biblioteker
Navigation
 

600.000 unikke besøgende skal med på ny platform

Udgivet 9. februar 2012

af Jens Hjørne

Om ganske kort tid åbner BibZoom for betaversionen af det nye BibZoom. Applikationen BibZoom skal på sigt afløse websitet BibZoom.dk, og tilbyde brugerne et nyt og tidssvarende univers. Besøgende er der i øjeblikket over 600.000 af, viser tallene fra 2011. Unikke besøgende - naturligvis.

600.000 skal blive flere
Opgørelsen over unikke besøgende på BibZoom.dk i hele 2011 viste et imponerende 600.000. Tallene for det nye år tegner oven i købet en stigende tendens. I samspil med de intensive forberedelser til lanceringen af den nye applikation er det ambitionen at få flere endnu til at benytte websitet og downloade BibZoom-applikationen.

Fokuseret indsats og fælles løft
Brugertallet skal øges i et fælles løft, hvor biblioteker og konsortie i fællesskab  promoverer det nye tilbud. BibZoom har kastet ekstra ressourcer ind på at nå ud på de "brede kanaler" ved den officielle lanceringsdag den 1 maj. Arbejdet går ud på at vælge strategi og mål for en kommende kampagne. En del af den praktiske udførelse sker i samarbejde med et betydende eksternt bureau.

Samtidigt bliver der fokus på en forbedret synlighed på bibliotekernes platforme. BibZoom har med støtte fra ambassadørbibliotekerne inviteret til BibZoom-dage på seks af landets biblioteker i midten af marts. Her bliver der fokus på oplysning om det nye BibZoom samt synlighed på bibliotekerne.

Brugerpotentiale
Potentialet for en målrettet markedsføring er til stede på mange kanaler. De 600.000 besøgende er blot de mest nærliggende. Der vil blive iværksat en intens indsats på at migrere hele denne potentielle brugerskare til BibZoom applikationen samtidigt med, at flere skal introduceres for tilbuddet ad andre veje. Også blandt bibliotekernes kernebrugere er der fortsat potentiale. Synlighed er et nøglebegreb.

Læs mere om BibZoom-dage på seks forskellige biblioteker - og tilmeld dig >>

Få alle tal og kurver for 2011 her >>