Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Nu går den vilde sangskattejagt: 15 sange i 15 uger i 2015
For biblioteker
Navigation
 

Nu går den vilde sangskattejagt: 15 sange i 15 uger i 2015

Af Niels Mark, ansvarshavende redaktør, Bibzoom

Sidste års succes med "Danmarks fællessang: 14 sange i 14 uger i 2014" gentages igen i 2015, men denne gang sættes særligt fokus på folkeskolerne og børnebibliotekerne under konceptet "Nu går den vilde sangskattejagt". Ideen er opstået i et tæt samarbejde mellem Palles Gavebod, Spil Dansk og Bibzoom.

Det skal give varige oplevelser og ny læring, når vi synger fællessang
Fællessang skal være meget mere end et kortvarigt event. Derfor dette helt nye koncept, som tilbydes alle skoler i hele kongeriget. 15 sange i 15 uger i 2015

I 15 uger i efteråret 2015 kan man synge med på 15 fællessange. Til alle sangene vil der være sangtekster og nye indspilninger af akkompagnementet – så I let og gratis kan klikke jer til tekst og musik.

Samtidig kan I læse artikler om hver sang, om sangens tema og budskab, og der vil være undervisningsmateriale til hver sang, så I kan bruge det i undervisningen. På denne måde kan man dykke ned i sangenes historier, tematikker og deres tilblivelser, og på den måde være med i "Den vilde sangskattejagt".

Syng én sang, syng flere sange eller syng alle 15 sange. Brug læringsmaterialet til det antal sange, som I har tid og lyst til. Og gør det, når det passer jer.

Spil Dansk fællessangen gør det muligt for jer at deltage i det omfang, som passer jer.

Alle kan være med - især skolerne
"Nu går den vilde sangskattejagt" er især målrettet skolerne, men alle danskere i alle aldre – kor, familier, virksomheder, biblioteker, sangforeninger osv – bør benytte sig af tilbuddet med at bruge sangtekster og det musikalske akkompagnement, som ligger tilgængelig online.

Læs mere i dokumentet >>