Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Ny BibZoom frigivet i beta
For biblioteker
Navigation
 

Ny BibZoom frigivet i beta

Udgivet 29. februar 2012

Af Rune Sanggård Andersen

BibZoom applikationen er nu tilgængelig i en tidlig udgave. Brugere og biblioteksmedarbejder kan bidrage til testen og udviklingen, som løber frem til den officielle udgivelse i maj. Når den endelige version er implementeret, bliver det fejret med events og presse. Dagen er sat til 1. maj.

Beta indtil maj
Den nye BibZoom applikation til pc og Mac er frigivet i betaversion. Applikationen kan frit downloades fra websitet BibZoom.dk af både biblioteksmedarbejdere og slutbrugere. Frigivelsen sker i en betaversion, altså en udviklingsversion hvor der fortsat sker forbedringer og rettelser. Indtil 1. maj vil der være tale om et ”silent launch”. Dvs. en frigivelse uden målrettede pressekontakter og events.

Denne første betaudgave af BibZooms kommende samlede afspilnings- og formidlingsplatform kan forventes at indeholde fejl og uregelmæssigheder. Nærmere information om opdateringer, support med mere henvises til support @bibzoom.dk og BibZoom facebookside.

Den 20. marts vil der foreligge en samlet opdateret BibZoom pc/Mac applikation, (dog fortsat i betaudgave), der vil imødekomme en lang række af de oplevede uregelmæssigheder. Procedure for opdatering af BibZoom pc/Mac applikationen vil blive tilgængelig på www.bibzoom.dk

Officiel launch 1. maj
1.maj går BibZoom for alvor i offentligheden, dels med pressekontakt og koncerter på landets biblioteker, og dels med entydig opfordring til brugerne om at migrere til den nye platform. Når dette sker, har BibZoom afholdt BibZoom-dage på seks ambassadørbiblioteker rundt i landet. Her har medarbejderne ved landets biblioteker fået lejlighed til en nøjere introduktion af det nye BibZoom og den kommende kampagne til slutbrugerne. En del af disse arrangementer retter sig mod at sikre en lokal eksponering af BibZoom.

Teknik
BibZoom applikationen forudsætter installation af Microsoft Silverlight 5 og fungerer på styresystemerne Windows Vista, Windows 7, Windows XP, MAC OS og Lion 10,6+. Applikationen udfører søgning, download, førstegangs-afspilning samt evt. fornyelse online, imens afspilning af personligt musikarkiv kan ske offline.

Læs mere om BibZoom-dagene i marts >>

Vind en koncert til dit bibliotek >>