Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Ny formidlings- og marketingansvarlig i Bibzoom
For biblioteker
Navigation
 

Ny formidlings- og marketingansvarlig i Bibzoom

Udgivet 22. februar 2013Mikael Graaberg, ansat som kommunikationschef ved Herning bibliotekerne er tiltrådt som ansvarlig for den del af Bibzooms marketing, som retter sig mod bibliotekssektoren.

Mikael skriver:  
Jeg er uddannet bibliotekar og har været ansat på Herning Bibliotekerne siden 2000. Herning Bibliotekerne har en lang og glorværdig karriere i forhold til Bibzoom og digitalt musikdownload. Vi har været med lige fra starten, dengang tilbuddet hed netmusik.dk helt tilbage i 2004. Det svarer til ca. 30 lysår på den digitale evolutionskalender!

Jeg er medlem af Bibzooms strategiske udviklingsgruppe og er derudover tovholder for centralbibliotekernes netværk for netmedier (som også indbefatter Bibzoom). Jeg har en del erfaring med formidling af onlinetilbud; både i det fysiske og i det virtuelle rum.

Jeg tror, at vejen frem mod flere brugere af vores onlinetilbud, er kompetenceudvikling af bibliotekets ansatte i forhold til de virtuelle tilbud samt kontinuerlig formidling i den daglige betjening af brugerne.

Vi har på bibliotekerne en tæt kontakt til mange borgere, og det skal personalet udnytte til at synliggøre vores onlinetilbud som en naturlig del af deres biblioteksbetjening.

Vi skal selv på banen som aktive formidlere.
Jeg glæder mig meget til at være med til at søsætte initiativer i og udenfor bibliotekssektoren, der kan udbrede kendskabet til Bibzooms mange tilbud. Målene er flere faste brugere af Bibzoom samt opbyggelse af en vaskeægte Bibzoom-community spirit.

Jeg vil snarest mødes med alle de ansvarlige fra Bibzoom bibliotekerne, som arbejder med den sektorrettede marketing. Her skal vi sammen udarbejde en plan for kommende initiativer for promovering af Bibzoom.
Kontakt mig gerne på bibmg@herning.dk, hvis du har lyst til at være med til at præge formidlingen i bibliotekssektoren, eller hvis du ønsker at blive kontaktet i forhold til tiltag på jeres bibliotek.