Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Ny og bedre statistik
For biblioteker
Navigation
 

Ny og bedre statistik

udgivet 15. februar 2011

nyhedsillustration_statistik_2011

af Jens Hjørne

Sammen med tal og kurver for januar 2011 serverer Bibzoom.dk en helt ny månedsrapport med et bredere og langt mere dækkende overblik over aktiviteten på BibZoom.dk. Servicen er mere end download. Det vil vi gerne illustrere.

Bredere forståelse af "brugere"
BibZoom.dk indeholder en bred vifte af tjenester. Siden sommeren 2010 har det formidlende indhold været centralt. En dedikeret skare af biblioteksmedarbejdere fra landets biblioteker leverer anmeldelser, artikler og anbefalinger. Både til websitet BibZoom.dk og til facebook-fansiden. Det betyder, at begrebet "brugere" skal nyfortolkes: de besøgende på BibZoom.dk er også brugere. Download er ikke det fulde billede.

Den nye statistikrapport
Januar måneds rapport indeholder derfor fire sektioner: "Brug af websitet", "Forbrug af produkter", "Support" og "Dit bibliotek". De indeholder en langt mere nuanceret fremstilling af den service, som BibZoom.dk yder brugerne og dit bibliotek.

Der kommer mere
Fremadrettet vil vi bestræbe os på også at yde de øvrige tjenester på BibZoom.dk retfærdighed. Podcasts, film og World-indhold skal også skildres i vore statistikrapporter. Det er vigtigt at vi tydeliggør bredden og diversiteten i produktudbuddet. Selv de "mindre" tjenester er med til at tegne billedet af en bred og favnende biblioteksservice.

Få den nye rapport hver måned
Vi tilbyder alle interesserede at få leveret den månedlige statistikrapport direkte i mailboksen. BibZoom.dk udsender en ny og opdateret version i begyndesen af hver ny måned. Straks de nye tal foreligger. Over 300 adresser modtager allerede denne service.