Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Ny podcast fra BiblioteksCenter for Integration: et sikkert hit
For biblioteker
Navigation
 

Ny podcast fra BiblioteksCenter for Integration: et sikkert hit

Af Susanne Bodil Hodges

BiblioteksCenter for Integration (SBCI) har været i studiet og indspillet en podcasts om vores greatest hits. Det betyder, at det nu er muligt at høre om vores services direkte via en smartphone, computer eller mp3 afspiller. Vores greatest hits findes på hele 6 forskellige sprog.
Læs og lyt med SBCI

Så er det lyttetid

I forbindelse med Projekt Stick Out! Reach Out! har vi indspillet en podcast, som er frit tilgængelig på statsbibliotekets hjemmeside. Podcasten findes på 6 forskellige sprog; arabisk, tyrkisk, persisk, kroatisk, urdu og engelsk. I podcasten bliver lytteren informeret om hvad SBCI laver, hvem vi er, vores tilbud og indkøb på forskellige sprog. Vi fortæller selvfølgelig også om BibZoom.dk/world. Podcastene er indtalt af ansatte på SBCI og af sprogkonsulenter.

Nem, hurtig og tilgængelig information
Vi håber, at podcastene kan hjælpe bibiliotekerne med at formidle vores tilbud på en nem og positiv måde. Ved at tilbyde informationen på forskellige sprog håber vi også, at den bliver mere tilgængelig. Måske kan vi nå nogle brugere, som vi ikke har haft fat i før. Podcastene kan afspilles direkte fra vores hjemmeside eller gemmes som lydfil på en computer, så den nemt og hurtigt kan hentes frem.

Stick Out! Reach Out!
Projekt Stick Out! Reach Out! retter et spotlight mod SBCIs materialer ude i lokalbibliotekerne. Målet er at synliggøre både de fysiske og de digitale. Midlerne til projektet er bevilliget af Styrelsen for Bibliotek og Medier under Ny formidling i biblioteksrummet.

Besøg projektsiden og lyt til en podcast

Læs teksten bag podcastene