Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Nye funktioner i BibZoom.dk
For biblioteker
Navigation
 

Nye funktioner i BibZoom.dk

Udgivet 10. november 2010

nyhedsillustration_fase2

Af Anne Holst

Så har BibZoom.dk snart et ½ år på bagen. Servicen har i tiden efter lancering været løbende under udvikling, og fremstår nu med nye funktioner. Fase 2 er implementeret i løbet af oktober og starten af november 2010.

Ud over et mindre grafisk løft af forsiden, har fokuspunkterne i fase 2 ligget på udvikling af streamingservicen, søgefunktionerne og formidlingsdelen.
Følgende er nu ændret/forbedret:

Formidling
Du kan nu abonnere på feeds til nyheder og artikler; hvis du indlæser feedene i din rss-læser, kan du dagligt få nyheder direkte i din mailboks:
Feed til nyheder: http://bibzoom.shop2download.com/atom/ac/artikler (link udløbet)
Feed til artikler: http://bibzoom.shop2download.com/atom/ac/nyheder (link udløbet)

Supportbloggen er flyttet til forsiden og er stadig under udvidelse. Vi er desuden opmærksomme på, at flere har efterlyst vores liste med mobile devices, den er ikke glemt.

Hjælp
Hjælpeteksterne er udvidet med “Se hvordan”-videoer. Videoerne kan også findes på YouTube, og du kan implementere dem, hvor du ønsker det.

Søgeresultat
Søgeresultatet er beriget med sorteringsmuligheder, således at du kan sortere efter udgivelsesår, efter om det er et album eller et track, efter kunstneren mm.

Podcast
Podcastsektionen er forbedret med kortere og mere læsevenlige filnavne, og søgningen er forbedret, således at kunstnere på playlister også kan findes.

Eksterne data
Som en led i at berige søgningerne med eksterne data, trækker BibZoom.dk nu, som et forsøg, artikler fra Gaffa ind i søgningerne. Vi håber på sigt at få flere leverandører med.

Streaming
På streamingdelen er der sket en forbedring af playlisterne med drop/drag-funktion og mulighed for deling af playlister via Facebook, (i browsere fra Internet Explorer 8 og opad, Firefox og Safari). Der er også kommet hjælpefunktion, der bl.a. beskriver playlistefunktionen samt deling af playlister. Endvidere har streaming fået en 0-hit-side, der foreslår en kunstner eller et album, når en søgning ikke giver resultat.

Har du spørgsmål eller kommentarer til ændringerne, er du velkommen til at kontakte supporten.