Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Nye markedsføringsmaterialer fra BiblioteksCenter for Integration
For biblioteker
Navigation
 

Nye markedsføringsmaterialer fra BiblioteksCenter for Integration

Udgivet 12. august 2009
Nye markedsføringsmaterialer fra BiblioteksCenter for Integration

En helt ny serie markedsføringsmaterialer er til rådighed for bibliotekerne. Denne illustrerer materialer på urdu.

Af Nicola Ravden

 Årets nye markedsføringsmaterialer fra BiblioteksCenter for Integration er klar, og bliver sendt ud fra næste uge med årets første nye lyndepoter.

SBCI har i flere år udsendt forskellige markedsføringsmaterialer til reklame for bøger, musik og film på mange sprog til folkebibliotekerne.

Postkort/bogmærker i alle bøger

I år udsender vi gratis postkort/bogmærker, som vi blandt andet lægger i alle bøger i lyndepoterne og en ekstra stak til at lægge frem på biblioteket eller andre relevante lokale steder. Derudover kan man bestille et stort stofbanner, som kan hænges på de gratis bannerstandere vi tidligere har sendt til alle folkebibliotekerne. Der kan hænge to bannere pr. stander - det er således muligt at have et FINFO eller Netmusik banner på den ene side, og et banner med reklame for fremmedsprogede bøger, musik og film på den anden.

Fleksible bannere erstatter plakater

På opfordring fra en række folkebiblioteker har vi valgt at gå bort fra plakater, da de fleste biblioteker ikke har plads på væggene. Af samme grund tilbyder vi nu bannere, som ikke tager vægplads, men kan stå frit på gulvet eller hænges fra loftet. Vi håber folkebibliotekerne vil tage godt imod de nye materialer, og vil meget gerne høre jeres feedback.

I år er der lavet postkort/bogmærker på følgende sprog

  • Arabisk
  • Bosnisk
  • Persisk
  • Somali
  • Tyrkisk
  • Urdu