Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Nye medlemmer søges til fagligt netværk: kvinder/piger
For biblioteker
Navigation
 

Nye medlemmer søges til fagligt netværk: kvinder/piger

Udgivet 29. maj 2009

Af Nicola Ravden

SBCI har siden november 2006 drevet et fagligt netværk for ansatte i bibliotekssektoren, ministerier, kommuner og ngo’er med interesse i at netværke med hinanden omkring kvinde/pigetemaer inden for integrationsområdet.

Netværksmedlemmerne har indtil videre mødtes et par gange om året til temadage og netværksmøder med både interne og eksterne indslag.

Netværket har omkring 70 medlemmer, hvilket i praksis har været det maksimale deltagerantal i forhold at sikre dynamik og sparring, og der har derfor længe været lukket for nye deltagere.

Nu lukker vi op for nye medlemmer fra bibliotekerne

Det særligt spændende ved kvinde/pigenetværket er blandt andet den meget brede deltagerskare med repræsentanter fra de store kvindeorganisationer, ministerier, kommunale organisationer, klubber og lignende. Dog er deltagere fra bibliotekssektoren i øjeblikket ved at være underrepræsenterede i forhold til deltagere fra andre organisationer, og derfor opfordrer vi nu interesserede fra bibliotekerne til at deltage i netværket.

Skriv til netværkskoordinator Zeynab Bahramian på zb@statsbiblioteket.dk, hvis du ønsker at melde dig selv eller en kollega ind i netværket. Den eneste forudsætning er en interesse i- eller viden om arbejdet med kvinder og piger med anden etnisk baggrund end dansk, og lysten til at netværke og sparre med andre, samt at deltage aktivt i planlægning af netværksmøder (dette forgår på skift).