Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / nye statistikker
For biblioteker
Navigation
 

nye statistikker

nystatistik_banner

af Jens Hjørne

nye netmusik-statistikker
netmusik.dk leverer nu de dugfriske tal fra den forgangne måned. Her på support-websitet kan du under "tal og kurver" få både de nyeste tal for downlån og brugere for dit biblioteks netmusik, samt anvisning på hvordan du kan se de landsdækkende statistiker på Google Analytics.

Maj måned i tal
I "tal og kurver" finder du en månedlig rapport for dit biblioteks downlån fra netmusik.dk. Du kan hente rapport for såvel "debutmåneden" april og den nyligt afsluttede maj måned. April's samlede downlånstal var på ca. 550.000 musiktracks og i maj tegner aktivitetsskurven en fortsat stigning, idet sluttallet for måneden viser hele 675.000 downlån.

Individuelle brugere
Som noget nyt leverer vi tallene for bibliotekernes brugere pr. måned. Tallene angiver hvor mange individuelle brugere som har downlånt på hvert enkelt bibliotek i måneden. De nye tal for maj måned skal dog tages med forbehold, da der kun er målt fra og med 5. maj (altså ikke hele måneden).

netmusik.dk på landsplan
Har du lyst til at følge de landsdækkende tendenser er der masser af muligheder på Google Analytics. Vi har lavet en fællesadgang til statistikrapporter for netmusik.dk, så du til enhver tid kan følge de seneste udviklinger i brugen af websitet. Læs hvordan på "tal og kurver".

Det "gamle" administrationsmodul
Når de nye muligheder for tal og kurver for netmusik.dk nu er lanceret, vil vi gerne minde om at der fortsat findes en statistikfunktion under "administration". Denne funktion dækker nu udelukkende nodeservicen. Alle aktivitetstal for netmusik.dk skal altså hentes i ovennævnte, og ikke under "administration".

Mere "talmagi"
I næste uge fortæller vi om, hvordan du kan få leveret netmusik.dk-rapporter direkte fra Google Analytics til din mailboks.