Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Nyt fælles digitalt musiktilbud fra bibliotekerne
For biblioteker
Navigation
 

Nyt fælles digitalt musiktilbud fra bibliotekerne

Udgivet 27. januar 2016

Parterne bag Bibzoom og eMusik har besluttet i fællesskab at udvikle et nyt fælles digitalt musiktilbud fra bibliotekerne i samarbejde med DDB. Vi inviterer til orienterende møde i vejle.

I forbindelse med Bibliotekschefforeningens årsmøde den 11. februar præsenterer initiativtagerne ideen og inviterer til deltagelse i det fremtidige arbejde.

Dato: Torsdag den 11. februar kl. 11.00 på Munkebjerg Hotel, Vejle.(senest mandag den 8. februar kl. 12.00).

Bibliotekernes brugere fortjener et godt public service musiktilbud, som adskiller sig fra de kommercielle tjenester, og

  • som bibliotekerne aktivt vil bruge og eksponere
  • som bibliotekerne har mulighed for at betale
  • som bibliotekerne vil bakke op om, bidrage til og deltage i udviklingen af

Vi lægger vægt på, at det nye tilbud skal være lækkert og relevant for brugerne og samtidig matche bibliotekernes betalingsevne og –vilje. Vi vil ikke opfinde den dybe tallerken, hvor den allerede eksisterer, så derfor inddrager vi det, vi ved virker, herunder DDB-funktionalitet og services, samt de mange gode erfaringer vi har med digital musikformidling.

Vi vil præsentere vores planer, og hvordan bibliotekerne får mulighed for at deltage i arbejdet forud for Bibliotekschefforeningens generalforsamling og årsmøde, hvor beslutningstagere fra hele sektoren er samlet.

Vi håber, at mange har mulighed for og lyst til at komme til præsentationen og give deres mening tilkende.(senest mandag den 8. februar kl. 12.00).

Med venlig hilsen
På vegne af initiativtagerne

Svend Larsen, Statsbiblioteket
Bo Fristed, Aarhus, Kultur og Borgerservice
Jacob Heide Petersen, Københavns Hovedbibliotek
Morten Fogh, Aabenraa Bibliotekerne