Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Nyt og forbedret Bibzoom klar den 7. august
For biblioteker
Navigation
 

Nyt og forbedret Bibzoom klar den 7. august

Udgivet 1. januar 2012

Af Benedikte Hørlyck og Rune Sanggård Andersen

Vi har arbejdet på højtryk hen over sommeren for at gøre en opdateret version af Bibzoom til pc og Mac klar. Den nye version indeholder en lang række forbedringer af både funktioner og stabilitet og kan downloades fra tirsdag den 7. august. Læs her, hvilke spændende nyudviklinger der er på vej, og følg den enkle guide, når du opgraderer bibliotekets Bibzoom på tirsdag – alle tracks gemmes naturligvis i processen.

Af nyudviklinger skal specielt nævnes:

•  Introduktion af drag and drop
Det bliver nu muligt at trække tracks fra eksempelvis ”Min musik” til playlister og fra søgeresultater og albumvisninger til ”Min musik” og playlister. Tracks vil i denne proces automatisk blive downloadet.

•  Intervalmarkering af tracks med shift/ctrl + klik
Tracks vil nu kunne vælges både enkeltvis og som intervaller og eksempelvis trækkes til en playliste eller slettes samlet.

•  Forbedret listevisning af downloadet musik
Visningen af tracks i ”Min musik” er blevet tilpasset en mere overskuelig og logisk opsætning.

•  Bibzoom kan tilpasses skærmstørrelsen
Selve applikationen, der tidligere har været for stor til visse mindre skærme, kan nu skaleres frit og dermed tilpasses alle gængse skærmstørrelser.

•  Søgninger specifikt i downloadet musik
Det er nu muligt at søge ned i ”Min musik”. Dette kan gøres i søgefeltet, når man har valgt visning af ”Min musik”.

Opdater din Bibzoom fra tirsdag den 7. august på følgende måde:

  1. Fjern den nuværende version af Bibzoom ved at højreklikke et tilfældigt sted i applikationen og vælg ”Fjern dette program…” HUSK: Man mister ikke sine tracks i denne proces.
  2. Gå til bibzoom.dk og tryk på banneret til download af Bibzoom. Herfra kan man downloade og installere den opdaterede Bibzoom. Alle tidligere downloadede tracks vil fortsat være tilgængelige.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Bibzoom Support på facebook eller support@bibzoom.dk.

Udover de her fremhævede nyudviklinger, er der sket forbedringer på en lang række andre områder over hele Bibzoom. Bibzoom er hermed kommet et stort skridt videre i bestræbelserne på at kunne tilbyde et brugervenligt musik- og formidlingsunivers til danskerne.