Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / OC-Udvalget mødes den 5. marts 2013
For biblioteker
Navigation
 

OC-Udvalget mødes den 5. marts 2013

Udgivet 4. marts 2013

OC-Udvalgets seneste møde blev afholdt den 2. oktober 2010, og det næste møde afholdes i denne uge, tirsdag den 5. marts 2013 på Statsbiblioteket.

Folkebibliotekernes deltagere i OC-Udvalget er Pernille Schaltz, Kent Skov Andreasen, Britta Bitsch samt en endnu ikke udpeget deltager fra BCF (erstatter Jytte Bræmer). Fra Statsbiblioteket deltager Svend Larsen, Arne Sørensen og Flemming Munch.

På dagsordenen for det kommende møde er bl.a. en generel status på Statsbibliotekets overbygningsservices samt en række af de udviklingsorienterede overbygningsprojekter som Statsbiblioteket deltager i.

Dagsorden, referat etc. Fra OC-Udvalgets møder kan fås ved henvendelse til Vibeke Nielsen (vin@statsbiblioteket.dk)

Overcentraludvalget er nedsat af Statsbiblioteket, og har til formål at rådgive Statsbiblioteket omkring varetagelsen af overcentralopgaven, der omfatter udbuddet af en række overbygningsservices til de danske folkebiblioteker.

Som et supplement til Overcentraludvalget, er der endvidere etableret Etnisk Biblioteksudvalg, der har særlig fokus på den del af de forskellige overbygningsservices, der er målrettet betjeningen af etniske minoriteter.

Medlemmerne af Overcentraludvalget er, udover Statsbibliotekets medlemmer, udpeget af centralbibliotekerne samt Bibliotekslederforeningen. Udvalget mødes ca. to - tre gange pr. år. Dagsordnen sammensættes med input fra Statsbiblioteket og medlemmerne og omhandler typisk dialog, status og informationsudveksling af overbygningsservices.