Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / PR i støbeskeen
For biblioteker
Navigation
 

PR i støbeskeen

19. august 2009

af Jens Hjørne

Der er nye markedsføringsmaterialer for netmusik.dk undervejs. En serie af materialer til støtte for de nuværende designes i øjeblikket. Bestillingen bliver åbnet i september. Der er fokus på biblioteket og dets brugere.

Fokus på det fysiske rum
Markedsføringen i den resterende del af 2009 har, som de allerede eksisterende materialer, sit primære mål i biblioteksbrugerne og biblioteksrummet (fysisk og virtuelt). Erfaringsmæssigt er der fortsat et stort uudnyttet potentiale i de allerede eksisterende bibliotekskunder, og det er nærliggende at starte netop dér.

Supplerende PR
De nye materialer som produceres skal tjene som supplement og støtte til de allerede eksisterende tilbud om webbannere, slides til storskærme, presssestof, storbannere, bogmærker, gocards osv. Se de eksisterende tilbud her.

Booklet
Øverst på produktionslisten står en ”booklet” (bogfolder) som dels kan fungere som selvstændig information om netmusik.dk, og dels passer som indstik i et CD-sleeve eller en cd-box. Vi producerer samtidig et CD-sleeve, som kan fungere som supplement til booklet’en.

Klistermærker til fastformsmaterialerne
Dernæst designes og trykkes der et klistermærke til brug på dit biblioteks fastformsmusik (CD-boxe, plastlommer etc.) mærket er tænkt som en opfordring til også at prøve netmusik.dk. Et ”link” fra den fysiske samling til det netbårne.

Nye storbannere… eller plakater
I 2008 leverede netmusik.dk storbannere og bannerstandere til landets biblioteker. Banneret skal fungere som en markant tilstedeværelse i biblioteksrummet. Dog er tiden moden til en fornyelse. Den kommer enten i form af nye bannermotiver eller som plakater. Det endelige format er ikke besluttet endnu, men grafikeren arbejder på højtryk.

Ny ”indpakning” af logo
Allersidst arbejder netmusik.dk’s designer på en ny ”indpakning” til netmusik.dk’s logo. Det kendte logo bevares, men skal omgives af grafiske elementer som gør det lettere at få det til at passe ind i en anden grafisk sammenhæng (på et billede, en plakat, et website etc.).

Bestilling
Straks de nydesignede materialer ligger klar til tryk åbner vi op for bestilling her på siderne. De enkelte materialer bliver forberedt i prioriteret rækkefælge. Bestillingen for hvert enkelt materiale bliver åbnet straks det er klar.

De eksisterende materialer
netmusik.dk’s administrative website har allerede nu en side hvor du kan hente hjælp til dit biblioteks markedsføring af netmusik.dk. Lige nu tilbyder vi webbannere, slides til storskærme, pressemeddelelse, bogmærker og goCards. De nye materialer er designet af Bechbox.dk.