Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Regninger for tilkøb ude nu!
For biblioteker
Navigation
 

Regninger for tilkøb ude nu!

22. oktober 2009

af Jens Hjørne

netmusik.dk udsender i disse dage en håndfuld regninger for bibliotekernes tilkøb af netmusik i 2009. Det drejer sig primært om køb til at holde nodeservice kørende fra april måned og frem. Dog indeholder nogle regninger også supplerende netmusikkøb fra første kvartal 2009.

Primært regning for nodeservice
Regningsudsendelsen dækker en "broget mængde af "småindkøb i perioden januar til september 2009. Dog er det i altovervejende grad fakturering af indkøb til nodeservicen efter april 2009, hvor ny-netmusik gik i luften.

Første kvartal på "den gamle måde"
Imens vi alle ventede på ny-netmusik (som startede i april 2009), var det nødvendigt at køre første kvartal efter den gamle model med indkøb af points. Langt de fleste biblioteker valgte at indkøbe til perioden allerede i december 2008. Prisen var med rabat, og disse indkøb er faktureret og betalt for længe siden.

Tilkøb i "den gamle periode"
En håndfuld biblioteker havde dog ikke fået indkøbt tilstrækkeligt til første kvartal 2009, og måtte efterfølgende foretage supplerende indkøb "undervejs". Det er bl.a. disse indkøb, vi nu udsender regninger for.

De biblioteker, som købte for meget til første kvartal, kunne vælge imellem at få "resterne" fratrukket i prisen for ny-netmusik eller at lade points'ene stå som videre financiering af nodeservice.

Tilkøb til nodeservice
Efter april 2009 overgik netnmusik.dk til fast abonnementspris, men nodeservicen skal fortsat drives med aktive indkøb. Nogle biblioteker har haft behov for yderligere ressourceindkøb til nodeservicen. Disse indkøb frem til september 2009 er inkluderet i de regninger, netmusik.dk sender ud i øjeblikket.

Indkøb til nodeservicen efter september 2009 vil blive faktureret efter årsskiftet.

Tjek dine indkøb
Er du i tvivl, om der er en regning på vej, kan du undersøge det ved at kigge ind på de administrative sider (vælg "køb af point"). Her finder du en dateret liste over dit biblioteks indkøb. Det er anført, hvorvidt hvert enkelt indkøb er faktureret. Du er også meget velkommen til at ringe til netmusik.dk support (8946 2114)