Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Rekordstor tilmelding til Expat Dinner
For biblioteker
Navigation
 

Rekordstor tilmelding til Expat Dinner

Udgivet 13. november 2012


Af Vibeke Nielsen

Rigtig mange biblioteker fejrer julens kommen sammen med expats og danskere, når Expat Dinners afholdes for femte gang den 6. december.

Igennem de sidste par år med newcomers projekter på bibliotekerne har vi modtaget flere tilkendegivelser fra expats, der ønsker at vide noget mere om danske juletraditioner, så det er rigtig dejligt, at 22 biblioteker støtter op om initiativet. Den traditionelt meget internationale buffet til dinneren giver samtidigt danskere mulighed for at lære noget om andre landes juletraditioner og møde nye mennesker i lokalsamfundet.

Ved de tidligere afholdte Expat Dinners har der deltaget 16-18 biblioteker samt 500-600 expats og danskere, så håbet er, at endnu flere vil deltage i julearrangementet. Erfaringerne fra Expat Dinners viser, at expats er meget glade for og flittige brugere af biblioteket, når de først er blevet introduceret til den mangfoldighed af services, de danske folkebiblioteker kan tilbyde.

Ønskes yderligere oplysninger om arrangementet, så send en mail til projektleder Vibeke Nielsen vin@statsbiblioteket.dk eller ring på 4473 4632.