Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Nu er det jul igen, og nu er det jul igen …
For biblioteker
Navigation
 

Nu er det jul igen, og nu er det jul igen …

Udgivet 15. august 2012
Af Vibeke Nielsen

Det er ikke helt rigtigt, men det er jul, der er temaet for den næste Expat Dinners, der afholdes på bibliotekerne den 6. december. Så sæt et stort kryds i kalenderen allerede nu!

De danske juleglæder
Hvordan fejres julen i Danmark? Det er der mange expats, der gerne vil vide lidt mere om, så temaet for næste dinner er jul. Det giver samtidig danskere mulighed for at lære noget om andre landes juletraditioner.

Som vært for Expat Dinners har I en enestående chance for at sætte spot på nogle af bibliotekets mange tilbud og services, som kunne være relevante for expats. Det er helt op til det enkelte bibliotek at bestemme aftenens program.

Hvad kræver det at afholde Expat Dinner?
Det eneste, I behøver at gøre, er at sætte et kryds i kalenderen, afsætte lokale og personale og stå for den lokale markedsføring via jeres sædvanlige kanaler. I vil modtage tekster til pressemeddelelser og skabeloner til flyers og plakater. BiblioteksCenter for Integration vil hjælpe med at kontakte internationale skoler og virksomheder.

Denne gang vil der udelukkende være tilmelding til arrangementet på biblioteket. Erfaringerne fra de tidligere dinners viser, at hovedparten af tilmeldingerne sker lokalt på biblioteket, og så bliver det lettere at følge med i antallet af tilmeldinger.

Tilmelding af biblioteket
Gå ind på www.statsbiblioteket.dk/expatdinners. Derfra kan du tilmelde dit bibliotek online. Deadline for tilmeldingen er den 6. november 2012. Ønskes yderligere oplysninger om arrangementet, så send en mail til projektleder Vibeke Nielsen eller ring på 4473 4632.