Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Så er vi klar med udlån til bibliotekerne igen
For biblioteker
Navigation
 

Så er vi klar med udlån til bibliotekerne igen

Udgivet 10. juni 2020

Det er nu igen muligt for landets biblioteker at låne materialer fra Det Kgl. Bibliotek.

Siden DBC åbnede for den nationale infrastruktur den 18. maj, er der blevet testet og rettet fejl i bestillingsflowet fra Netpunkt til det nye bibliotekssystem, så Det Kgl. Bibliotek nu er klar til at udlåne materialer til bibliotekerne.

Det er i første omgang muligt at låne alle monografier fra Det Kgl. Bibliotek, Aarhus der er tilgængelige for udlån i Netpunkt på lokaliseringen 800022 (svarer til den tidligere lokalisering 820010). De øvrige lokaliseringer på Det Kgl. Bibliotek vil blive åbnet efterfølgende.

Der vil blive åbnet for bestilling fra mandag den 15. juni 2020.

I første omgang bliver der åbnet for udlån af Det Kgl. Biblioteks egne materialer. Det betyder, at der først senere bliver åbnet for fjernlån. Vi vil meget gerne opfordre til, at Skaf-blanketten i Netpunkt ikke anvendes, før der åbnes for bestilling af fjernlån igen, da bestillinger ikke kan effektueres før. Vi melder ud via For Biblioteker, når vi er klar til at tage i mod fjernlånsbestillinger igen.

Vi får også mulighed for igen at udlåne depoter fra BiblioteksCenter for Integration i denne uge. Vi starter med at udsende lyndepoterne med de nyeste materialer som førsteprioritet.

Efter en periode med nedlukning på grund af nyt bibliotekssystem og Covid19 ser Det Kgl. Bibliotek frem til at kunne servicere bibliotekerne igen!