Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Så går det løs!
For biblioteker
Navigation
 

Så går det løs!

Udgivet 31. maj 2012

Så er nedtællingen officielt i gang, og vi er ved at lægge sidste hånd på alting, før den store Bibzoom-lancering den 4. juni. Her er den sidste opdatering.

Kulturministeren starter
Dette er datoen, hvor det for alvor går i gang. Vi gør Bibzoom tilgængelig for alle og starter med en times officiel åbning på Kulturminister Uffe Elbæks kontor. Vi optager naturligvis hele seancen og sender link til YouTube med et uddrag. Vi gør naturligvis en lille video tilgængelig på YouTube så hurtigt som muligt.

Kampagner skydes i gang
Der køres to typer kampagner på nettet. Den ene baseres på Google adwords og den anden på Facebook. Google kører sig selv, men til Facebook skal vi bruge al den hjælp, vi kan få! Vi gør det attraktivt at sprede det gode ord ved at udlodde to billetter til Madonnas koncert i Parken den 2. juli. Konkurrencen bakkes op af Facebook-ads, og der linkes naturligvis til den fra alle biblioteker.  Samtidig laver vi et lille profilbillede og tekst med en opfordring til at bruge den i en uge for at gøre opmærksom på bibliotekerne storslåede tilbud.

I den begrænsede kampagneperiode vil alle borgere kunne logge ind med deres cpr-nummer alene. Vi håber på stor tilgang af nye lånere, når vi er færdige!

Lokale kampagner
Lanceringen bliver markeret flere steder i landet med særlige indsatser. På Statsbiblioteket fejrer vi lanceringen den 6. juni med en lille koncert med Niels Christian Simmelsgaard og naturligvis dertilhørende taler, kaffe, kage og demonstration af den nye applikation. Alle er meget velkomne til at kigge forbi. Det foregår fra klokken 14.

Bibliotekernes værktøjskasse
Der fyldes løbende nyt indhold i værktøjskassen, og i denne uge er det blandt andet en kommunikationsguide med kernebudskaber, I kan bruge i formidlingsarbejdet. Brug den som den er, eller kombiner den eventuelt med en Top 5-historie.

PR-materiale
De fysiske materialer vil ankomme hos jer lige straks. Er der stadig nogen, som ikke har bestilt materiale, så skynd jer at gøre det HER.