Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Sæt fokus på World: PR-Nyt fra World Redaktionen
For biblioteker
Navigation
 

Sæt fokus på World: PR-Nyt fra World Redaktionen

Udgivet 6. april 2011

BibZoom.dk/world

Fra World Redaktionen

I forbindelse med lanceringen af e-bøger på BibZoom.dk/world vil World Redaktionen gerne gøre opmærksom på, at der ligger en helt frisk pressemeddelelse til fri benyttelse på Statsbibliotekets hjemmeside. Den kan nemt og hurtigt sendes ud til lokalaviser og andre interesserede. På www.statsbiblioteket.dk/BibZoom.dk findes der blandt andet også logoer, grafik til storskærme, en nyhedsoversigt og statistikker. Så hvis der er noget, man gerne vil vide om BibZoom.dk, er det et godt sted at starte.


Gratis PR-materiale
I januar måned sendte vi BibZoom.dk/world postkort rundt til alle de biblioteker, der er tilmeldt BibZoom.dk abonnementet. Hvis der er nogle biblioteker, der ønsker at få tilsendt flere World postkort, er de altid velkomne til at kontakte World Redaktionen. Det er også stadigvæk muligt at få fingrene i de populære World skærmrensere. Der er dog kun et begrænset antal tilbage, så redaktionen kan ikke garantere eksemplarer til alle. Det er først til møllen – eller rettere først til tastaturet. Skriv til Susanne Bodil Hodges på sbh@statsbiblioteket.dk.


Bogmærker er på vej
Redaktionen arbejder også på en serie af bogmærker på de fem hovedsprog arabisk, bosnisk, persisk, tyrkisk og urdu. De vil i løbet af året blive placeret i de forskellige materialer, der sendes ud med depoterne fra Statsbiblioteket, BiblioteksCenter for Integration. Det er selvfølgelig også muligt at få ekstra bogmærker tilsendt. Bogmærkerne bliver alle mærket på dansk, og en dansk oversættelse vil være at finde på www.statsbiblioteket.dk/BibZoom.dk.