Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Sidste chance for at tilmelde dit bibliotek til Expat Dinner!
For biblioteker
Navigation
 

Sidste chance for at tilmelde dit bibliotek til Expat Dinner!

Udgivet 31. oktober 2012

Af Vibeke Nielsen


Tirsdag den 6. november er deadline for tilmeldelse af dit bibliotek til den næste Expat Dinner. Denne gang er der mulighed for at afholde en utraditionel international julefrokost på biblioteket, da Expat Dinner afholdes torsdag den 6. december, og temaet er jul.

Som vært for Expat Dinners har biblioteket en enestående chance for at sætte spot på nogle af de mange tilbud og services, biblioteket tilbyder, som kunne være relevante for expats. Det er dog helt op til hvert enkelt bibliotek at bestemme aftenens program.


Hvad kræver det at afholde Expat dinner?

Det eneste, I behøver at gøre, er at sætte et kryds i kalender, og afsætte lokale og personale og stå for den lokale markedsføring ved brug af jeres sædvanlige kanaler. I vil modtage tekster til pressemeddelelser og skabeloner til flyers og plakater efter tilmeldingsfristen den 6. november. BiblioteksCenter for Integration vil hjælpe med at kontakte internationale skoler og virksomheder.
Denne gang vil der udelukkende være tilmelding til arrangementet på biblioteket. Erfaringerne fra de tidligere afholdte Expat Dinners viser, at hovedparten af tilmeldingerne sker lokalt på biblioteket, og så bliver det lettere at følge med i antallet af tilmeldinger.


Tilmelding af biblioteket

Deadline for tilmeldingen er den 6. november 2012. Ønskes yderligere oplysninger om arrangementet, så send en mail til projektleder Vibeke Nielsen vin@statsbiblioteket.dk eller ring på 4473 4632.

Gå til tilmelding