Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Sidste nyt fra arrangørerne - IFLA postkonference
For biblioteker
Navigation
 

Sidste nyt fra arrangørerne - IFLA postkonference

Udgivet 21. juni

Af Regitze Rugholm

IFLA København 2010IFLAs sektion 'Library Services to Multicultural Populations' inviterer til postkonference i forbindelse med den årlige IFLA konference, der denne gang afholdes i Göteborg, Sverige. Konferencen foregår i Vanløse Kulturhus fra den 17. - 18. august 2010 og arrangeres i samarbejde mellem Københavns Kommunes Biblioteker og BiblioteksCenter for Integration.

  • www.iflacopenhagen.com (link udløbet)

Vi nærmer os med hastige skridt sommerferien og med den sidste frist for at tilmelde sig post konferencen til den annoncerede konferencepris. Efter 1. juli stiger prisen fra 150€ til 200€, og det vil ikke være muligt at booke hotel gennem konferencesitet. Se det endelige konferenceprogram på konferencesitet og tilmeld dig allerede i dag. Sidste frist for tilmelding er den 1. august.

Der er også glædeligt nyt på sponsor fronten. Axiell sponsorerer 10 fripladser til studerende. Der er allerede flere studerende fra forskellige lande, der har meldt sig som interesserede deltagere. Der kan søges om en friplads ved at sende en mail til Susy Tastesen på susyta@kff.kk.dk. Derudover sponsorerer Københavns Kommune en velkomstreception på Københavns Rådhus.

På gensyn i København til august!