Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Sidste udkald for tilmelding til BibZoom.dk
For biblioteker
Navigation
 

Sidste udkald for tilmelding til BibZoom.dk

Udgivet den 16. dec. 2011

Af Heidi Reidel Sørensen

Så er det ved at være sidste udkald for at tegne abonnement på BibZoom.dk i 2012. Vi lukker for tilmelding den 21. december klokken 12.

2012 bliver året, hvor BibZoom.dk for alvor springer ud i det offentlige rum. Aldrig har fokus på digitale musiktilbud været større, og med lanceringen af Organizer 2 vil BibZoom.dk indtage en central position blandt de kommercielle tilbud.

Med Organizer 2 og de nye formidlingstiltag fra redaktionen vil BibZoom.dk for alvor vise danskerne, hvorfor digitale bibliotekstjenester er et vigtigt supplement til markedet. Organizer 2 bliver funktionelt på højde med andre musiktilbud, men indholdsmæssigt skiller BibZoom.dk sig ud som siden med høj faglighed, interesse i det smalle, lokal tilknytning og meget andet.

Det skal bemærkes, at BibZoom i 2012 tager højde for eventuelle ”free rider” problematikker ved at sikre, at også udnyttelse af formidlingsdelen af BibZoom.dk omfattes af login.

Har dit bibliotek husket at tilmelde sig?

Bemærk at hvis der ikke skulle blive tilstrækkelig opbakning til fuld videreførelse af BibZoom.dk, vil vi vende tilbage med yderligere info inden 31. december 2011.

 

Læs mere om BibZoom.dks strategi for 2012 her.

Læs mere om Organizer 2 og se screenshots her.

 

Tilmeld dit bibliotek til BibZoom.dk her.