Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Sidste udkald til seminar om nye puljemidler til integration
For biblioteker
Navigation
 

Sidste udkald til seminar om nye puljemidler til integration

Udgivet 12. maj 2009

Har I lyst til et nyt integrationsprojekt i biblioteket? Så få inspiration og gode råd om at søge Integrationsministeriets puljer ved at deltage i:
 Integration i folkebibliotekerne – seminar om Integrationsministeriets tilskudsmuligheder samt inspiration til gode projekter

Følgegruppen for Implementering af Samarbejdsaftalen mellem Kulturministeriet og Integrationsministeriet om bibliotekernes Integrationsindsat afholder to seminarer:

  • Tirsdag den 26. maj 2009, kl. 10.00 – 13.45 i Statsbiblioteket, Århus (med mulighed for besøg i Gellerup Bibliotek og Community Center 13.45 – 15.30).

  • Torsdag den 28. maj 2009, kl. 10.00 – 13.45 i Integrationsministeriet, København (med mulighed for besøg i Solvang Centerets Bibliotek 13.45 – 15.30. Biblioteket overvejer at etablere et medborgercenter).

Målgruppen er udviklingschefer og fagmedarbejdere i folkebiblioteker.

Seminaret er gratis, idet Integrationsministeriet, Bibliotek og Medier, SBCI og faggruppen BITA betaler omkostningerne.

Tilmeld dig selv eller en kollega til et af seminarerne senest 15. maj 2009:
i Århus eller i København

Download programmet.

Med venlig hilsen
Følgegruppen

Følgegruppen består af repræsentanter for KL, Integrationsministeriet, Styrelsen for Bibliotek og Medier, Statsbiblioteket, Biblioteksskolen, Århus Kommunes Biblioteker, Odense Centralbibliotek, Københavns Biblioteker, Faggruppen BITA og Bibliotekschefforeningen.