Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Snavs leverede kæmpe trap-fest
For biblioteker
Navigation
 

Snavs leverede kæmpe trap-fest

Udgivet 6. august 2014

Af Jens Munch og Christoffer Qvirin, Bibzoom redaktionen

Bibliotekernes musiktjeneste Bibzoom gør igen ved årets Smuk Festival, en helt særlig indsats for at for at få up-coming bands frem i lyset. Til den opgave har Bibzoom bl.a. udvalgt et par ungdomsreportere, der vil holde alle jer læsere godt opdateret under hele Live Camp

I går aftes kl. 23 gik trap-artisten Snavs på scenen og leverede en ondskabsfuld trap-fest, med konstante mosh pits ved hvert drop, og publikum var helt vilde med det og gik helt amok og holdt den vildeste abefest. Da Snavs spillede numre som bl.a. ”Twerknado”, beviste Snavs virkelig, hvilken fest hans egne numre kan fremkalde.

Vi var så heldige at fange Snavs i sin vogn lige efter hans optræden, for at høre ham om, hvad han selv mener om koncerten, og hvad han har af fremtidsplaner.

Vi spurgte Snavs, hvordan han synes koncerten var gået og han svarede, at ”den var for sprød, det gik helt perfekt 25 minutter – rigtig godt til trap, da en time hurtigt kan blive for lang”. Han bruger et eksempel fra Roskilde, hvor han var oppe at spille i en times tid men erfarede, at folk havde svært ved at følge med.

Beskedenhed er der masser af, da vi spørger ham, hvordan det er at se så mange foran sig og svarer, at ”han synes, det er virkelig fedt, at der er så mange, der kommer for at høre ham, da genren er så ny og i øvrigt ikke kendt af ret mange endnu”. Det gjorde måske det hele særligt fedt, at publikum måske derfor ikke havde de helt store forventninger til koncerten, og Snavs fortalte, at ”vi havde forventet 500-1000, men der dukkede jo bare rigtigt mange flere op, så det var så fedt at se”.

Vi spurgte afslutningsvist, hvor Snavs er henne om ca. 5 år, men her forsvandt al beskedenhed som dug for solen, og Snavs konstaterede blot ”jaa altså, der.. der laver vi kassen hahahah og er ude at turnere i USA”, fortæller han med et snavset grin. Snavs lover ikke, at vi nødvendigvis ser ham på de allerstørste scener, men at vi kommer til at se ham ved de fedeste fester, og som han så rigtigt pointerer ”det er jo ikke altid de største scener, der leverer de vildeste fester”.

Vi mener, at Snavs har fortjent 5/6 store blå ugler.