Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Stadig mulighed for at deltage i nyt nordisk biblioteksnetværk
For biblioteker
Navigation
 

Stadig mulighed for at deltage i nyt nordisk biblioteksnetværk

Udgivet 22. november 2017

Du har fortsat muligheden for at deltage i nyt nordisk biblioteksnetværk. 27 deltagere fra de nordiske lande har allerede tilmeldt sig netværksmødet i Bergen den 5. december, og der er stadigvæk åbent for tilmelding til netværket, så kom og få inspiration til arbejdet med sproglige minoriteter.

Netværkets formål er at dele erfaringer og best practice på tværs af norden om sprogcaféer, læseklubber, medborgerskabskurser og lignende inkluderingstiltag, hvor bibliotekerne tilbyder generel træning af sprog og kulturforståelse samt hjælp med konkrete sproglige, kulturelle og digitale dagligdags udfordringer, social kontakt og kontakt med myndigheder m.v.

På netværksmødet vil der være fokus på vidensdeling blandt deltagerne, og konsulent Mirjam Godskesen fra Danmark vil give inspiration og værktøjer til at få det optimale ud af at arbejde i netværk. Kristin R. Vilhjálmsdóttir fra Island vil fortælle om projekter og tilbud til målgruppen, som bibliotekerne tilbyder i et bredt samarbejde med forskellige aktører. Dagen giver selvfølgelig også mulighed for at se nærmere på Bergen Offentlige Bibliotek.

Program:
09.45 - 10.15 Ankomst og morgenbrød
10.15 - 10.30 Netværkets formål v/ Vibeke Nielsen
10.30 - 12.15 Få det bedste ud af at arbejde i netværk v/ Mirjam Godskesen
12.15 - 13.00 Frokost/Lunch
13.00 - 13.30 Rundvisning på Bergen Offentlige Bibliotek
13.30 - 13.45 Kaffepause
13.45 - 14.45 Erfaringer fra Island v/ Kristin R. Vilhjálmsdóttir
14.45 - 15.00 Afrunding på netværksmødet

Tilmelding til netværksmødet
Det er gratis at deltage i netværket, men man skal selv betale for transport til møderne. Der er mulighed for at deltage i en fælles middag aftenen inden netværksmødet, hvor man selv betaler for mad og drikke. Vi mødes på Bergen Offentlige Bibliotek kl. 18, og går sammen til restauranten Anne Madam ved havnen.

Sted: Bergen Offentlige Bibliotek, Strømgaten 6, 5015 Bergen, Norge

Tid: 5. december 2017 kl. 10-15?

Tilmelding: send en mail til Vibeke Nielsen. Du skal ved tilmeldingen oplyse, om du er interesseret i også at deltage i fælles middag mandag den 4. december.

Deadline for tilmelding er tirsdag den 28. november.