Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Statistikpakke - samlet tal for 2009
For biblioteker
Navigation
 

Statistikpakke - samlet tal for 2009

Udgivet 17. februar 2010

nyhedsillustration_statistikpakke

af Jens Hjørne

Det er tid for indberetning af aktivitetstal til Styrelsen for Bibliotek og Medier. Vi har samlet de seneste ni måneders statistikrapporter i én oversigt. Du slipper både for lommeregneren og for at hente alle de gamle rapporter frem.
Før du kaster dig over tallene, er der dog et par ting, du bør vide.

Tallene dækker tre kvartaler
Tallene dækker kun dit biblioteks aktivitet i perioden 1. april 2009 til 31. december 2009. Altså perioden med den nye forretningsmodel for netmusik.dk. For at opnå en samlet oversigt over aktiviteten i 2009 skal tallene suppleres med en statistik over første kvartal 2009. Disse tal kan hentes på supportwebsitet's administrationssider (her henter du også tallene for nodedownload).

Antal brugere
Hvis du selv har sammenlagt dit biblioteks brugertal for de seneste ni måneder, vil det næppe være det samme som tallet i denne rapport. Det skyldes, at denne rapport opgiver unikke brugere i hele perioden, imens den samme bruger godt kan forekomme flere gange på tværs af månedsopgørelserne. Vær opmærksom på, at tallet dækker over unikke downloadende brugere - ikke besøgende på websitet. Det tal er langt højere.

Hent statistikrapporten her

Se ældre statistikker under "tal og kurver"