Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Statsbiblioteket på DBs årsmøde
For biblioteker
Navigation
 

Statsbiblioteket på DBs årsmøde

Anne Vest v DBs årsmøde 2011Af Anne Vest Hansen og Anne Holst

Mange interesserede deltagere slog vejen forbi Statsbibliotekets stand ved Danmarks Biblioteksforenings Årsmøde i sidste uge. Mødet blev afholdt på Kulturværftet i Helsingør. Med Kronborg som baggrundskulisse kunne interesserede se og høre mere om bl.a. BibZoom.dk, Lektier Online og et helt nyt tilbud fra Statsbiblioteket: AV-Pakken.

Skoler vil have besøg af Lektier Online
På standen var der mulighed for at høre nærmere om Lektier Online. De interesserede fik vist en demo-film om, hvordan man kommer i gang med at bruge lektier-online.dk, og flere konkrete aftaler om skolesamarbejde blev etableret.

BibZoom.dk
Selvom BibZoom.dk efterhånden er et velkendt produkt i biblioteksverdenen, var der stadig spørgsmål og nysgerrige tilkendegivelser. Bl.a. blev det nye indhold i World præsenteret, og der var god dialog om bl.a. markedsføring af BibZoom.dk i 2011. Det redaktionelle stof var også i fokus.

Hvad kan vi med AV pakken?
Mange gæster havde spørgsmål til AV-pakken - Statsbibliotekets nyDbs_aarsmode2e tilbud til folkebibliotekerne. AV-pakken giver adgang til en række audiovisuelle muligheder for det enkelte bibliotek. Bl.a. retten til at vise tv, afholde koncerter og spille baggrundsmusik i biblioteksrummet. Dermed tilbydes bibliotekerne spændende muligheder for lyd og billede i biblioteksrummet. Læs mere om AV-Pakken her.

Kulturværftet gav med sine spændende rammer rigtig gode muligheder for at præsentere Statsbibliotekets tilbud til folkebibliotekerne, og der var en god stemning på et velbesøgt årsmøde.