Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Studietur til London med fokus på biblioteksbetjening af etniske minoriteter
For biblioteker
Navigation
 

Studietur til London med fokus på biblioteksbetjening af etniske minoriteter

24. juni 2008
Studietur til London med fokus på biblioteksbetjening af etniske minoriteter

Foto: Studieturen går til London.

Af Vibeke Nielsen

London er målet for BiblioteksCenter for Integrations studietur 8.-10. september.

London er en af verdens mest multikulturelle byer, hvor ca. 40 % af befolkningen er indvandrere eller af indvandrerbaggrund. Historisk har London i hundredvis af år set en meget stor indvandring af folk fra hele verden, og byen har derfor noget helt specielt at byde på.

Vi koncentrerer besøgene i Londons East End, hvor indvandringen har været størst. På turens første dag besøger vi Idea Store Whitechapel og Brick Lane. Vi skal også høre om The London Libraries Development Agency projekter og strategier for udviklingen af bibliotekstilbuddene i London området. Naturligvis besøger vi også et ”helt almindeligt” folkebibliotek. Se de øvrige programpunkter her.

Formålet med studieturen er at give deltagerne et anderledes input til betjening af etniske minoriteter på bibliotekerne, og til integration og kulturformidling.

Tilmelding

Fristen for tilmelding til studierejsen er 4. august 2008. Tilmeldingen er bindende og sker via BiblioteksCenter for Integrations hjemmeside. Klik her for tilmelding.

Spørgsmål vedrørende studieturen kan rettes til Vibeke Nielsen vin@statsbiblioteket.dk